Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AAS-Heerhugowaard

Het atelier voor persoonlijke ontwikkeling, innerlijk welzijn en energetische behandelingen.

Baai

Baai trainingen

het unieke concept waarin in een jaar rond maandelijks training worden gegeven om jou unieke kwaliteiten te ontwikkelen kijk voor meer informatie op www.baai.nu

Happiness beurs

De happiness beurs word 4 keer in een jaar gehouden hierin kunt u zich verwonderen aan en meedoen met diverse workshops, behandelingen en kramen van de diverse standhouders.

kijk voor meer informatie op www.baai.nu

baai events

Er zijn het hele jaar door diverse events zoals de vriendinnen proeverij. Deze avond word afwisselend georganiseerd op vrijdag en zaterdag avond. En is alleen toegankelijk voor vrouwen. Dus kom jij met al jou vriendinnen kennismaken met alle behandelingen die wij bieden. Deze behandelingen zijn gegoten in een workshop of in een verkorte behandeling van 30 minuten. Jij kunt voor 10 euro per workshop of behandeling kennismaken met dat wat jij uitkiest.

Bij de entree van 10. euro zit inbegrepen 1x deelname aan een workshop, 1 centrale activiteit (meditatie of andere activiteit) 1x koffie of thee naar keuze.

kijk voor actuele en meer informatie op

www. baai.nu